Art i Estil RM Perruqueries Cassa De La Selva Girona

List @ en la meitat temps amb el nou Indola Xpress Color

Oferir serveis excel·lents més ràpids és primordial per a tu i els teus clients tant si portes un saló independent, ets un perruquer per compte propi o llogues un espai en un saló.

26/02/2019

Indola sempre s'ha enorgullit de suplir les necessitats dels perruquers independents. Així mateix, Indola ha demostrat ser la marca Smart en la indústria de la perruqueria a expandir tant l'horitzó creatiu com el de negoci de cada saló amb una oferta sorprenent.

El temps és diners i el NOU Indola Xpress Color serà el teu solució ràpida preferida. Amb un temps d'exposició 3 vegades més ràpid i amb uns resultats perfectes de color i una cobertura precisa de les cabells blancs, la gamma SMART Indola Xpress Color ha estat personalitzada per a tu perruquer per compte propi / perruquer que lloga un espai. Indola Xpress Color ve amb 14 tons per als teus clients amb els mateixos resultats brillants en els que sempre has confiat:

Aplicació normal i Temps d'exposició 3 vegades més ràpid

Més ràpid, eficient i assequible!

La gamma SMART Indola Xpress Color amb Queratina vehiculada accelera la penetració dels micropigmentos i es potencia gràcies a la seva intensa barreja de pigments, el color té un temps d'exposició gairebé 5 vegades més ràpid.

¡Resultats increïbles de color amb una cobertura de fins al 100% de les cabells blancs en només 20 minuts! El teu calendari tindrà més buits per a molts més clients!

Prova ja el NOU Indola Xpress Color per obtenir solucions de color més senzilles i Smart que inspiraran, simplificaran i empoderarán teva vida en un instant.


FONT: planetlook.com