Art i Estil RM Perruqueries Cassa De La Selva Girona

Descobreix la coloració ecocapilar, a base de plantes en lloc de fangs

'Color Plant' és una coloració ecològica i de llarga durada realitzada a base de plantes medicinals, flors i pigments naturals

26/02/2019

El terme fangs s'ha fet un lloc en el món dels tractaments de coloració natural, encara que aquest concepte s'ha usat de manera errònia. Quan es parla d'aquesta tendència, s'ha de fer referència a les plantes i no als fangs. Marina Morán, responsable de producte de la firma de cosmètica bio-ètica naturalment, aclareix el perquè d'aquesta confusió tan expandida. "És cert que l'ús de la paraula fangs fa referència a tractaments naturals, però en aquest cas s'ha d'afegir la paraula corporal. Els fangs són el resultat d'argiles barrejades amb un percentatge d'aigua i en els cabells mai s'usa argila. Sí s'aplica una barreja de plantes naturals que desprenen pigments de color ".

El color i l'efecte arrel ja no són motiu de preocupació. Color Plant és una coloració ecològica i duradora amb plantes medicinals, flors i pigments naturals. El resultat és un cabell amb cos, brillant i sense cabells blancs. Una manera d'aconseguir el to buscat de manera natural. I cada vegada hi ha més usuaris que prefereixen aquest tipus de coloració en lloc de la química tradicional.

Quan el color s'aconsegueix de forma natural

La coloració per mitjà de plantes compta amb més aliats, a mesura que passen els dies. Ja són molts els que prefereixen el natural enfront del tint químic de sempre, ja sigui per al·lèrgies, sensibilitat capil·lar o un estil de vida ressò, encara que existeix la possibilitat de tornar als tints més químics.

El resultat en utilitzar 'Color Plant' és un cabell amb cos, brillant i sense cabells blancs. Una manera d'aconseguir el to buscat de manera natural.

"Les plantes respecten al cent per cent el ph del cuir cabellut i atorguen a la cabellera una hidratació, densitat i una lluentor especial", explica Morán. El tractament Color Plant Flower, de Naturalment, ha estat efectuat exclusivament amb plantes i flors biològiques, sense substàncies petroquímiques. Conté una barreja de 16 plantes orgàniques amb poder colorant i reestructurant (plantes i flors en un 98% i un 2% de minerals). Resulta ideal per donar reflexos naturals i per cobrir els cabells blancs, a més també és apte per a embarassades.

Tonalitats Color Plant Flower

  • Cherry: s'intensifica i dóna brillantor als cabells rossos foscos, castanyers, castanyers foscos i blancs donant una tonalitat coure.
  • Xarxa lemon: tonalitat rogenca amb punts de llum natural.
  • Strawberry: s'intensifica i dóna brillantor als cabells blancs, castanyers i castanyers foscos, proporcionant un to vermellós-caoba o vermellós-rogenc.
  • Blond Solar: proporciona al cabell un to daurat en cabells rossos clars, rossos i castanys clars.
  • Walnut: proporciona un to beix a cabells rossos clars, rossos, blancs, castanyers i castanyers foscos.


FONT: beautymarket.es