Art i Estil RM Perruqueries Cassa De La Selva Girona

Com triar l'eina perfecta, segons Termix

La signatura explica com escollir una eina o una altra, en funció del tipus d'ona desitjada

26/02/2019

Les ones mai passen de moda i una de les seves principals virtuts és la seva versatilitat. Les podem trobar en múltiples versions: Hollywood, Messy waves o clàssiques per exemple. Cadascuna d'elles ha de comptar amb una tècnica i una eina de perruqueria professional que li doni suport.

¿Planxa de cabell, raspall elèctric o raspall tèrmic?

Tipus d'ona planxa 230º Black Edition. Aquesta planxa és una de les més versàtils. Amb ella, es poden crear des d'ones a l'aigua, fins Messy waves. El principal avantatge d'aquesta eina és que es pot adaptar la temperatura al tipus de cabell amb el qual es treballa. Així s'eviten possibles danys i es preserva sempre la salut del mateix.
Aquesta planxa és perfecta per fer ones polides o surferes. A més, té cura del cabell, potencia la seva brillantor i manté les puntes segellades, evitant l'efecte cremallera.

Tipus d'ona raspall elèctric Pro Styling Brush, per a les usuàries menys experimentades. El raspall elèctric Pro Styling Brush permet crear ones suaus amb sols una passada. Es tria la temperatura desitjada i crea ones lleugeres al llarg de la cabellera sense complicacions.
Aquest raspall és perfecte per fer ones suaus i lleugeres. També està indicat per modelar el cabell quan es té poc temps. I fins i tot per retocar les puntes.

Tipus d'ona raspall tèrmic Evolution, per aconseguir les ones més duradores. En funció del diàmetre de raspall triat, es podran crear ones de major o menor diàmetre, sempre comptant amb l'ajuda d'un bon aliat: l'assecador de cabells. Aquest tipus d'ones requereix tècnica i, per tant, una experiència prèvia. No obstant això, es poden aconseguir les ones més duradores i naturals. Hi ha un raspall per a cada tipus de cabell.
Es tracta d'un raspall perfecte per obtenir ones duradores, així com un efecte molt natural i definit. En definitiva, es llueix un aspecte impecable i s'elimina l'efecte frizz.


FONT: beautymarket.es