Art i Estil RM Perruqueries Cassa De La Selva Girona

Cinc olis que estimen el cabell

Mantenen una relació d'amor profund amb els cabells, tant que el nodreixen, alimenten, embelleixen, li aporten brillantor i més.

26/02/2019

Són cinc olis naturals, arribats del més profund de la terra que estableixen aquest vincle amb el cabell que el nodreixen, alimenten, embelleixen i s'uneixen al mateix en un idil·li de salut i brillantor com mai abans hàgim vist.

Des de fa un temps, imprescindibles en els prestatges de salons de perruqueria, avui més que mai, els olis es converteixen en protagonistes, demostrades ja i de sobres les seves qualitats, totes necessàries i que aporten màxims beneficis.

Cinc olis naturals

Però, quins són els més recomanats, com utilitzar-los i amb quina finalitat ...

Valeria Costa, experta en recuperació capil·lar de Aquarel·la Perruquers, aconsella aplicar l'oli pur un cop a la setmana, sense altre ingredient que el mateix oli, i deixar reposar un mínim de dues hores o fins i tot tota la nit abans d'aclarir.

Un tip de bellesa que tot professional perruquer ha de conèixer per així transmetre-al seu client o clienta. Per això, revisem 5 olis capil·lars de capçalera, entre els quals triar i utilitzar.

L'oli de ricí és ric en àcid ricinoleico, un àcid gras insaturat amb propietats antiinflamatòries i antibacterianes que estimula la circulació sanguínia i oxigena els fol.licles pilosos.

OLI D'AMETLLES DOLCES.
És el anticaspa definitiu gràcies a les seves propietats antioxidants, l'àcid gras omega-3, la vitamina E i el magnesi. Aquest oli elimina qualsevol irritació, enrogiment o problema de caspa en el cuir cabellut. A més, és un dels olis més lleugers i gràcies a la seva ràpida absorció és perfecte per als cabells més fins.

Oli de ricí.
El també anomenat oli de castor és ric en àcid ricinoleico, un àcid gras insaturat amb propietats antiinflamatòries i antibacterianes que estimula la circulació sanguínia i oxigena els fol.licles pilosos. Aquest és un dels olis més complets per afavorir el creixement i millorar l'equilibri del cuir cabellut. Només s'ha d'aplicar en el cuir cabellut i fer massatges bé, i aclarir molt bé perquè és un oli una mica espès.

olis cabell

OLI D'OJÓN.
S'obté d'una castanya que creix en una palmera típica d'Amèrica Central on es troba la tribu Tawira, coneguda com "el poble dels cabells bonics", que utilitza aquest oli des de fa més de 500 anys. És un tractament perfecte per cabell sec o danyat perquè aporta nutrició extrema, reposa aminoàcids, evita l'encrespament i deixa una lluentor intensa.

OLI D'JOJOBA.
¿Oli per combatre el cabell gras? Sí. Gràcies a la seva altíssima concentració en ceramides (un tipus de lípids que mantenen la hidratació) la jojoba és un remei molt efectiu contra el cabell gras perquè penetra naturalment en la pell, sense obstruir els porus, per netejar el cuir cabellut en profunditat.

Avui més que mai, els olis es converteixen en protagonistes, demostrades ja i de sobres les seves qualitats, totes necessàries i que aporten màxims beneficis.

OLI DE COCO.
Ho té tot ... i més! Apte per a tot tipus de cabells, l'oli de coco conté propietats antioxidants, antibiòtiques, nodreix, hidrata en profunditat, enforteix el bri, redueix el encrespament i equilibra el cuir cabellut. El pots utilitzar per millorar la salut del cuir cabellut, per potenciar una màscara o per evitar el trencament del fil aplicant de mitjans a puntes. Sens dubte és un dels productes de bellesa més complets.


FONT: beautymarket.es